Семенівська районна рада

Сесійні питання опрацьовано в профільних комісіях

Дата: 27.06.2017 17:25
Кількість переглядів: 932

      26 червня відбулось  спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджетно-фінансової та інвестиційної діяльності і з питань депутатської, оборонно-мобілізаційної, інформаційної діяльності, забезпечення законності та військово-патріотичного виховання під головуванням Юрія Черевика. 

    Було  рекомендовано внести  зміни до проекту рішення «Про затвердження районної Програми сприяння функціонуванню Центру надання адміністративних послуг при Семенівській районній державній адміністрації на 2017-2018 роки»  в частині бюджетних асигнувань. Також заслуховувались звіти головних розпорядників коштів про використання  коштів, виділених рішенням чотирнадцятої сесії районної ради від 21.02.2017 року.  Звернуто увагу головного лікаря центральної районної лікарні Олександра Романюка на  пришвидшення вирішення питання щодо наближення коштів на зміцнення матеріально-технічної бази закладу, зокрема придбання постільної білизни, матраців тощо.

   27 червня  під головуванням голови районної ради Віктора Юрченка  працювали постійні комісії з питань економічного розвитку та управління комунальним майном і з гуманітарних питань та соціального захисту населення. Після обговорення депутати рекомендували не виносити на пленарне засідання наступні питання:

    «Про припинення юридичної особи Рокитівської загальноосвітньої школи I-II ступенів Семенівської районної ради Полтавської області»;

     «Про припинення юридичної особи Брусівської загальноосвітньої школи III ступенів Семенівської районної ради Полтавської області»;

     «Про затвердження акту приймання-передачі майнового комплексу Семенівського НВК №1 ім. М.М. Хорунжого»;

     «Про затвердження акту приймання-передачі майнового комплексу Семенівського НВК №2»;

     «Про вихід Семенівської районної ради зі складу засновників  навчальних закладів».

      З перших двох питань депутати мотивували   свої рекомендації відсутністю рішень сільських рад щодо бачення перспективи  подальшого функціонування  шкіл.  

      Оскільки процедура приймання-передачі майнових комплексів Семенівського НВК №1 та Семенівського НВК №2 є досить тривалою і  не завершена на час розгляду комісією, рекомендовано перенести також і розгляд питань про затвердження актів приймання-передачі та вихід районної ради зі складу засновників навчальних закладів.

    Цього ж дня засідала   і профільна комісія з питань земельних відносин, аграрної політики та екології під головуванням Володимира Ярошенка, яка  рекомендувала  додатково внести на розгляд  сесії питання про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду, двом із трьох орендарів, які звернулись з таким клопотанням.

     Необхідно також наголосити, що підвищену увагу депутатів привернув проект рішення «Про внесення змін до Регламенту Семенівської  районної ради сьомого скликання».  На розгляд пленарного засідання  рекомендовано винести проект рішення щодо надання можливості   виступів  після  розгляду порядку денного сесії   всім громадським організаціям,  які зареєстровані   на на території Семенівського району. Даний проект рішення був розроблений виконавчим апаратом районної ради та підтриманий  всіма  постійними комісіями.

     Рекомендації про винесення на розгляд пленарного засідання, яке відбудеться 30 червня, були надані також  щодо інших  питань, яких загалом в порядку денному  шістнадцятої сесії налічується  більше двадцяти.

    Голова районної ради Віктор Юрченко висловив сподівання, що після  бурхливого обговорення в комісіях  пленарне засідання пройде організовано  і  продуктивно. В роботі комісій взяли участь голова райдержадміністрації Віктор Федоренко та перший заступник голови райдержадміністрації Микола Недюха.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь