Семенівська районна рада

Розширення спортивного життя Семенівщини: street workout

Дата: 07.08.2019 17:07
Кількість переглядів: 520

 

Результат пошуку зображень за запитом "картинки стріт воркаут"Тема облаштування  районного стадіону «Колос» та перетворення його в сучасний привабливий спортивний комплекс є іміджевою для нас вже понад десятиріччя, що й дає реальні результати. Навесні цього року  районна рада ініціювала звернення до управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації щодо встановлення на головному спортивному об’єкті району комплекту інвентарю для фітнесу, що й було зроблено днями за кошти обласного бюджету.

Тож відтепер стадіон притягуватиме ще й прихильників воркауту, які матимуть змогу вдосконалювати свою вправність на вуличних тренажерах: «Жим від грудей - Верхня тяга», «Жим ногами», «Прес черевний», «Орбітрек», «Прес з упором на руки», «Гіперекстензія», «Гребний тренажер», спортивному комплексі «Воркаут» та тренажері «Батерфляй» для людей з особливими фізичними потребами. До того ж, конструкції є антивандальними та зручними у використанні. Вартість робіт, здійснених ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики», становить близько 195 тис.грн.

Безперечно, розширення місцевої бази для занять спортом та нарощення спортивної інфраструктури не може не радувати, адже фізкультура і спорт, а також прагнення до активного способу життя є одними із пріоритетів суспільного розвитку. Відрадно, що таке ж обладнання за кошти області  встановлено  і в селах Погребняки та Пузирі, де ініціативу виявили вже очільники місцевих рад. Висловлюємо вдячніть депутатам обласної ради, обласним виконавчим структурам за підтримку ініціативи органів місцевого самоврядування району та запрошуємо любителів спорту  для корисного відпочинку і фізичного самовдосконалення!

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь