Семенівська районна рада

ПРАЦІВНИКИ СЕМЕНІВСЬКОГО РАЙОННОГО СЕКТОРУ ЗАПРОШУЮТЬ ДО СПІВПРАЦІ ВОЛОНТЕРІВ ПРОБАЦІЇ

Дата: 22.04.2019 16:58
Кількість переглядів: 581

   ???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????? ?????»???????µ???? ???????±?°??????

   Одним із чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття. Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему. Але одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання повноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників. З цією метою законодавцем передбачена можливість залучення до виконання функцій, покладених на пробацію, волонтерів пробації.

   19 квітня 2019 року начальник Семенівського районного сектору Юлія Лут, в рамках співпраці  із  службою зайнятості, для осіб, що перебувають на обліку в Семенівській районній філії  провела роз’яснювальну бесіду щодо напрямків роботи сектору та роз’яснила про можливість співпраці в якості волонтерів пробації.

   Юлія Лут розповіла про роботу сектору, категорії клієнтів пробації, з якими проводиться робота та хто такі волонтери пробації, якою роботою вони мають право займатися. Уточнила, що волонтером пробації може стати фізична особа, яка досягла 18 річного віку, на добровільній та безоплатній основі. До волонтерської діяльності, пов’язаної із пробацією, не залучаються особи, які мають не погашену чи не зняту судимість, а також особи, які раніше були виключені зі складу волонтерів пробації через дії і вчинки, які негативно вплинули на репутацію волонтера пробації та порушили права. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь