Семенівська районна рада

З турботою про розвиток села.

Дата: 05.07.2017 16:53
Кількість переглядів: 987

      5 липня голова районної ради Віктор Юрченко взяв участь у відкритті дитячого майданчика в селі Гаївка.   Його побудовано за сприяння Почесного громадянина Семенівщини Олексія Баганця та голови фермерського господарства «Журавель» Миколи Журавля.

   Цей майданчик є  чудовим подарунком  для дітей  шкільного та дошкільного віку, яких  у малому віддаленому селі   налічується більше двадцяти. Відтепер вони матимуть змогу більш змістовно проводити свій вільний час та активно  розвиватися фізично.   

      Ця добра справа є черговим підтвердженням  громадянської позиції та соціальної відповідальності   людей, які  працею досягли  в житті   своїх висот.  Зазначимо, що звання «Почесний громадянин Семенівщини» Олексію Баганцю присвоєно минулого року рішенням сесії районної ради,  а Микола Журавель удостоєний занесення на районну Дошку Пошани як  цьогорічний переможець у номінації «Меценат року».

      У своєму виступі Віктор Юрченко подякував цим небайдужим людям  за  особистий  вагомий внесок  у розвиток села і підкреслив, що високі відзнаки – це чергове підтвердження  визнання та поваги  від громади.

     На заході також були присутні Горошинський сільський голова Юрій Надточій, директор місцевої школи Тамара Ілляшевич, і звичайно ж, діти, для яких сьогоднішній день став своєрідним святом.  



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь