Семенівська районна рада

Участь у проектах - нові можливості розвитку громад

Дата: 14.04.2017 16:40
Кількість переглядів: 1003

     

     14 квітня 2017 року відбувся обласний  навчальний семінар щодо участі фізичних осіб у громадському проекті «Бюджет участі» та участі громад району в обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Цей захід був  ініційований районною радою на прохання сільських голів та за рекомендацією голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького.

    Голова районної ради  Віктор  Юрченко наголосив на важливості семінару, який зорієнтував активну громадську аудиторію району на необхідності участі у проектах як обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, так і на участі усіх громадян (фізичних осіб) у  громадському проекті «Бюджет участі», який стартував у Полтавстькій області. 

    Навчальний семінар провели фахівці Полтавської обласної ради - Ганна Шавиро, заступник  керуючого справами – начальник відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату обласної ради та Віктор Гришко, заступник начальника відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату обласної ради.       

     У заході взяли участь сільські голови, представники громад, голови громадських організацій, депутати районної ради,  директори шкіл, представники відділів та управлінь райдержадміністрації, підприємств та організацій району.

    Учасників семінару зорієнтовано на  подальшу співпрацю у напрямку міжмуніципального співробітництва та нових видів проектної  діяльності .



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь