Семенівська районна рада

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 29.10.2020 16:40
Кількість переглядів: 1319

Від усього серця вітаємо з Днем... - Львівський міський територіальний  центр ЛМР

Дорогі працівники та ветерани соціальної сфери! Шановна громадо!

1 листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери, яка охоплює широкий комплекс напрямів забезпечення життєдіяльності людей.

Щодня вони надають нашим співгромадянам широкий спектр важливих послуг, проводять значну значну інформаційну роботу через інтернет-ресурси та друковані мас-медіа.

В контексті роботи на загальне благо соціальні служби покликані першочергову увагу концентрувати на потребах найвразливіших категорій населення. Особливо це стосується людей, котрі не в змозі самостійно справитися з життєвими викликами.

Для них працівники соціальної служби є справжнім рятівним колом, адже не лише вирішують насущні проблеми, а й привідкривають завісу соціуму, від якого ці люди дистанціювались в силу різних об’єктивних обставин.

На фахівців соціальних служб лягає велике фізичне та психоемоційне навантаження, адже доводиться шукати індивідуальний підхід до кожного, надавати необхідну допомогу, стикатися з різними непередбачуваними ситуаціями.

І не лише з професійного обов’язку, а й керуючись моральними законами милосердя, вони несуть іншим ауру душевного світла.

Сприяючи забезпеченню соціальних гарантій для людей, що знаходиться в нелегких чи критичних життєвих ситуаціях, соціальні служби вносять вагому частку у розвиток демократичного суспільства. Сподіваємось, що ці зусилля завжди будуть належно оцінюватись як державою, так і громадянами.

Тож щира вдячність вам, шановні  працівники соціальних служб, за сповнені неспокою дні, витримку, терпіння, душевне тепло!  Від вашої професійності залежить реальне втілення державної соціальної політики на місцях, формування гуманних стосунків між людьми.

Нехай завжди живе у ваших серцях прекрасна енергетика добра, збуваються мрії, позитивні емоції  наповнюють життя глибоким змістом і яскравими бажаннями.

Щастя вам, міцного здоров’я, злагоди в родинах, вірних друзів, оптимізму! Хай за будь-якої погоди в душі сяє лагідна просинь високого неба!

Голова районної ради                                                                             Віктор Юрченко 

День працівника соціальної сфери — Work.ua                                      


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь