Семенівська районна рада

Зустріч з турботою про дітей...

Дата: 23.02.2018 16:37
Кількість переглядів: 942

      21 лютого 2018 року голова Семенівської районної ради Віктор Юрченко завітав до Погребняківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, щоб вручити подарунки дітям загиблих воїнів, які приймали участь в антитерористичній операції. Ці дарунки надійшли від міжнародного благодійного фонду «Всесвітня допомога дітям України» (керівник – Раїса Троєглазова) та Спілки самаритян України голові Полтавської обласної ради Олександру Біленькому. Родини з Німеччини з любов`ю та турботою підготували сюрпризи для діток, які Віктор Васильович особисто передав Олександру та Ярославу Капаціям, Кирилюку Артему.

     Очільник районної ради цікавився успіхами в навчанні хлопчиків, планами на майбутнє. Наймолодший – Кирилюк Артем – учень 1-го класу Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вголос прочитав своє прізвище та ім`я на запакованому подарунку. Ці подарунки були приємним сюрпризом для дітей, якому вони щиро раділи, та нетерпляче чекали моменту, коли зможуть відкрити та подивитись, що для них приготували волонтери з Німеччини.

    У Погребняківській ЗОШ І-ІІІ ступенів у 2015 році створена група добротворців «Добра воля» у кількості 9 осіб. Очолює волонтерський загін учениця 7 класу Кириченко Валерія, керує загоном педагог-організатор Вікторія Мироненко, координатор загону завуч з навчально-виховної роботи Надія Маленко. У фоє школи знаходиться стенд, де розміщені фото колишніх випускників школи, які є учасниками АТО. В День захисника України члени волонтерського загону «Добра воля» зі словами подяки та власноруч виготовленими листівками привітали родини воїнів АТО. 

     Голова районної ради Віктор Юрченко обговорив питання з директором Погребняківської ЗОШ І-ІІІ ст. Галиною Теслею стосовно перспектив проведення капітального ремонту спортивної зали школи. Перший крок в цьому здійснили депутати районної ради в 2017 році – з районного бюджету було виділено кошти в сумі 67345 грн. для розроблення проекту «Капітальний ремонт спортивного залу Погребняківської ЗОШ І-ІІІ ступенів». Згідно з кошторисом загальна вартість робіт становить 1921625 грн. Директор школи Тесля Г.Б. висловила сподівання, що проект втілиться в життя за рахунок коштів Державного бюджету на соціально-економічний розвиток, районного бюджету, бюджету Погребняківської сільської ради та за підтримки депутата Верховної Ради України Іщейкіна К.Є., депутатів Полтавської обласної ради Кабачка В.І., Куцовола В.М.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь