Семенівська районна рада

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУ «Wi-FI-АЛЬТАНКА-районній громаді»

Дата: 27.06.2018 16:32
Кількість переглядів: 796

  27 червня в Семенівці,  перед початком пленарного засідання двадцять четвертої сесії районної ради, за участі депутатів райради та громадськості району  відбулась презентація  Проекту  Програми бюджету участі Полтавської   області.

   Минулого року Полтавською обласною радою започатковано конкурс проектів Програми бюджету участі Полтавської області, який відбувається за підтримки особисто голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького.

   Семенівською районною радою було надано всебічну підтримку громадянам у підготовці таких проектів, створено умови для голосування у пунктах супроводу, якими розпорядженням голови районної ради було визначено усі сільські ради району.

   Семенівський район був одним з найактивніших у цій справі. Отже, було подано 10 проектів, переможцями визначено 2 проекти: «Wi-FI-АЛЬТАНКА-районній громаді» та « Проведення 5 Всеукраїнського інклюзивного фестивалю «Рогозів Кут». Саме за ці проекти віддано найбільшу кількість голосів, як офлайн, так і онлайн.

   Автором проекту «Wi-FI-АЛЬТАНКА- районній громаді» є мешканець селища Семенівки Анатолій Литвиненко. Фінансування проекту проведено за рахунок коштів обласного та районного бюджетів.

     То ж є  результат!

    До присутніх звернулась  керівник районного ресурсного центру громад Світлана Феденко, яка зазначила, що актуальність проекту  закладена в   створенні  зручностей   для громадян, розширенні  можливості доступу до інтернет-мережі та побажала  приємних новин, зручностей у житті і безперебійного сигналу Wi-FI!

    Автор проекту Анатолій Литвиненко закликав проявляти ініціативу і ніколи не втрачати надію на успіх у розвитку громади, який залежить від кожного з нас.

     З привітальним словом звернувся голова районної ради Віктор Юрченко, який охарактеризував Проект програми бюджету участі Полтавської області як  надзвичайно важливий для кожного громадянина, що  вболіває за розвиток громади, зазначив, що цього року у громадян також є можливість готувати проекти та брати участь у конкурсі, висловив    особливу вдячність  громадянам за активне голосування по проекту,  сприяння  у  впровадженні проектів Бюджету участі  голові Полтавської обласної ради Олександру Біленькому за ініціативу  започаткування конкурсу проектів та відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту Полтавської обласної ради.

    Право перерізати стрічку  було надано голові  районної ради Віктору  Юрченку, автору проекту Анатолію Литвиненку  та голові районної державної адміністрації Віктору Федоренку.

 

 

Семенівська районна рада  

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь