Семенівська районна рада

Участь у конкурсі проєктів – шанс здійснити мрію

Дата: 30.10.2019 16:09
Кількість переглядів: 1248

 

Результат пошуку зображень за запитом "картинки громадський бюджет Полтавської області"

Розпочалось голосування за проєкти Всеукраїнського громадського бюджету Полтавської області. Загалом участь у голосуванні беруть 19 проектів.

Серед них - проєкт №6 «Реконструкція нежитлової будівлі по вул.Шевченка, 78а в селищі Семенівка Семенівського району Полтавської області під територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для територіальних громад» авторства Світлани Феденко.

Цей проєкт є надзвичайно важливим для громад району в плані реалізації політики соціального захисту населення, адже за умови його впровадження для всіх категорій жителів Семенівщини значно розшириться діапазон соціальних послуг і поліпшиться їх якість. Віддаючи голос за проєкт №6, ви таким чином сприятимете залученню вагомих соціальних інвестицій на користь семенівської громади, створенню  умов для реабілітації, підтримки здоров’я, розширенню можливостей соціалізації населення  у новому сучасному форматі.

Голосувати можна за допомогою ідентифікації BankID, мобільного або звичайного ЕЦП, а також через Приват 24  за посиланням  https://vgb-poltava-budget.e-dem.in.ua/#/

Голосування триватиме до 13 листопада 2019 року.

P.S.Всеукраїнский громадський бюджет (ВГБ) — нова для України демократична практика, яка дозволяє мешканцям пропонувати проєкти регіонального розвитку, що будуть втілені в життя коштом спеціального держфонду.

Механізм ВГБ залучає громадян до розподілу коштів держбюджету: активісти пропонують проекти, визначають найбільш пріоритетні шляхом електронного голосування та контролюють реалізацію проектів-переможців.

          

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь