Семенівська районна рада

Двадцять сьома сесія: звіти голів райради і райдержадміністрації та широкий блок майнових питань

Дата: 15.02.2019 15:54
Кількість переглядів: 697

   

   15 лютого голова районної ради Віктор Юрченко провів пленарне засідання  двадцять сьомої сесії районної ради сьомого скликання, в якому взяли участь голова районної державної адміністрації Віктор Федоренко та депутат обласної ради Володимир Куцовол. Перед початком роботи  депутати вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів - інтернаціоналістів, які загинули в Афганістані.

  Також Віктор Юрченко  зробив наголос і на приємній події –вдалому виступі в обласних змаганнях із зимових видів спорту на гірськолижній базі «Сорочин Яр» представників місцевого самоврядування району. Переможницею  з тюбінгу серед жінок стала Алла Шевченко,  Юлія Жидок в цьому ж виді змагань здобула друге місце.

    На розгляд пленарного засідання було запропоновано 18 питань, які попередньо  обговорювались в постійних комісіях.  Депутати  взяли до відома звіти голови районної ради Віктора Юрченка про роботу за 2018 рік та голови районної державної адміністрації Віктора Федоренка про виконання Програми економічного і соціального розвитку Семенівського району та здійснення делегованих районною радою повноважень за 2018 рік.

    Заслухано питання  про хід виконання районної Програми розвитку лісового господарства Семенівського району на період 2018-2025 років, про епідемічну ситуацію із захворюваності на грип; внесено доповнення та зміни  до програм економічного і соціального розвитку Семенівського району на 2019 рік та розвитку місцевого самоврядування у Семенівському районі на 2017-2020 роки. В новій редакції затверджено Положення про районну Дошку Пошани та  внесено зміни до Положення про районний конкурс проектів розвитку територіальних громад району.

     Найоб’ємнішим був блок питань щодо майна спільної власності територіальних громад району,  що включав питання:

- Про затвердження Статуту Комунального підприємства «Семенівська центральна районна лікарня» Семенівської районної      ради;

- Про затвердження передавального акту;

- Про затвердження в новій редакції Статуту Семенівської дитячої музичної школи;

- Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників позашкільних навчальних закладів району;

- Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств   Семенівської районної ради Полтавської області;

-  Про передачу  частини нежитлової будівлі;

-  Про приймання службового автотранспорту.

- Про перелік об’єктів Програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища Семенівського   району на 2016-2020 роки;

- Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища Семенівського району, що підлягають приватизації у 2019 році;

-  Про передачу спортивних майданчиків на баланс КП «Семенівський райкомунгосп».

    Але в ході обговорення виникали окремі  дискусійні моменти, які відразу враховувались та ставились на голосування. Зокрема, розділились думки депутатів при  обговоренні  проекту ще одного рішення  з майнового блоку «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників позашкільних навчальних закладів району», що вплинуло і на результати поіменного голосування. Через відсутність необхідної кількості депутатських голосів це рішення не прийнято. 

     Завершуючи роботу пленарного засідання, Віктор Юрченко привітав присутніх зі святом Стрітення Господнього та висловив надію, що прийдешня весна  принесе в наше життя приємні очікування та турботи.

 

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь