Семенівська районна рада

З Новим Роком! Хай щастям наповниться світ!

Дата: 27.12.2019 15:48
Кількість переглядів: 445

Результат пошуку зображень за запитом " картинки з новим роком"

Дорога громадо!

Зовсім скоро 2019-й  стане вже сторінкою історії … Він був багатим на різні події, суспільно-політичні баталії, очікування, і перекидаючи останні листки календаря, в рік наступний, як завжди,  йдемо з новими задумами та сподіваннями.

Через складний, суперечливий шлях побудови незалежної держави, де переплітаються досягнення та втрати, проходить нині Україна. Ціна відстоювання власних інтересів та європейських цінностей є надто болісною, адже котрий рік тривають військові дії на сході країни, які несуть руйнування та забирають найцінніше – людські життя.

Кожен з нас є частинкою великого суспільного механізму, тому від злагоджених дій залежить безпреребійна робота як на загальному, так і місцевому рівнях. Позиція внутрішнього усвідомлення своєї причетності до спільної справи є кроком до європейського напряму розвитку. Тож  разом з надіями на краще вносимо у 2020 рік високу особисту відповідальність, адже саме вона  закладає  черговий  надійний камінь у  фундамент нашого життя.

Хай з останніми епізодами старого року полишають нас негаразди, сумніви, невдачі, а натомість приходить  новий виток буття з вагомими  здобутками, яскравими моментами, вдалими рішеннями, здійсненими мріями.

Новий рік нехай увійде до нашого життя багатством здоров’я, красою любові, добробутом, натхненням, невичерпною енергією, всіма земними щедротами, запалить в серцях вогонь  віри для руху вперед…

У новоріччя особливий, неповторний шарм, тож попри суворий прагматизм життя, всі сповнені бажанням яскравого, як фейєрверк у нічному небі, дива.

Хай ніч новорічна розсипеться міріадами щасливих іскринок, замерехтить в душах свічею доброти, милосердя, взаємоповаги!  І щоб зорі з космічних глибин благословляли нашу блакитнооку планету на день грядущий!

Божою благодаттю нехай засяє над нами Різдвяна зоря, а 2020 рік, покровителем якого за східним календарем є білий металевий Щур, стане справжньою злітною смугою для великої удачі!                                       

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

 

Голова районної ради                                                                                             Віктор Юрченко 

Результат пошуку зображень за запитом "анімаційні каптинки  з новим 2020 роком"

Результат пошуку зображень за запитом "кліпарт   з новим 2020 роком"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь