Семенівська районна рада

Чистота довкілля… І свідомості…

Дата: 23.04.2018 15:46
Кількість переглядів: 868

    21 квітня працівники виконавчого апарату на чолі з головою районної ради Віктором Юрченком  традиційно взяли участь  у суботнику в рамках  Всеукраїнської акції «День довкілля».

    Цього року  місцем  благоустрою став об’єкт спільної власності територіальних громад району – центральний стадіон «Колос». Прибрано прилеглу територію. Водночас  із прибиранням працівниками районної ради проведено вивезення   сміття на центральне звалище.

    Робота   дала позитивні результати в санітарно-естетичному плані, хоча стадіон  як головна спортивна арена району  завжди має  бути  зразком чистоти та благоустрою, бо це  одна із важливих іміджевих складових Семенівщини. Адже тут  регулярно відбуваються спортивні заходи районного і обласного рівня, постійно  тренуються наші спорсмени.

    Тож в контексті  сказаного вважаємо за необхідне звернути увагу на  ставлення  окремих громадян до  цього комунального об’єкту. Мова про тих, хто  вважає нормальним явищем скидати свої побутові відходи під огорожу стадіону.  Нині ми багато говоримо про європейські стандарти, про тамтешній рівень життя, при цьому повсякчас нарікаємо на наші реалії.  Безперечно, проблем у нас дуже багато, але можливо, варто починати  з себе, з переоцінки свої свідомості? Хоча б у питанні елементарного дотримання чистоти довкілля.

     Цивілізований   європеєць ніколи  не винесе  сміття зі своєї домівки    в місця загального користування. І не лише під  страхом закону,  й  від  усталених моральних принципів,  що  життєвий простір має бути чистим.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь