Семенівська районна рада

Районна філія Полтавського ОЦЗ інформує: тематичний семінар для вчителів

Дата: 21.12.2019 15:38
Кількість переглядів: 389

Школа покликана не тільки давати міцні знання, а і готувати молодь до суспільно активного життя, в якому правосвідомість є основою людського співіснування.Життєва практика доводить, що відсутність можливості розвитку особистості школярів, зокрема – правового, неминуче призводить до деградації, до повернення на нижчі, егоїстичні рівні свідомості. Це затримує й ускладнює процес формування людини майбутнього. Правове виховання також передбачає активну співучасть батьків та інших членів громади, конструктивність стосунків учнів та вчителів

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права з вчителями закладів середньої освіти Семенівського району було проведено тематичний семінар на тему «Практичні аспекти захисту прав людини». Участь відбулась за участю керівника бюро правової допомоги Олени Вареник, фахівця Семенівської районної філії Тетяни Баранцової, представників відділів освіти Семенівської селищної ради та Семенівської райдержадміністрації.

Тетяна Баранцова ознайомила присутніх із діяльністю Семенівської районної філії та послугами служби зайнятості, зокрема послугами працевлаштування, в тому числі на громадські роботи, можливістю проходження професійного навчання за робітничими професіями у Полтавському центрі професійно-технічної освіти, а також звернула увагу на можливість скористатися додатком в Googl Play - центр професійної орієнтації та пройти комп’ютернео тестування через онлайн-сервіс «Моя професія: консультаційна мережа». 

Далі захід продовжила Олена Вареник, яка інформувала присутніх про послуги Семенівського бюро правової допомоги – надання правової інформації, юридичні консультації, допомога у складенні заяв, скарг та інших документів, представництво інтересів та допомогу в отриманні доступу до безоплатної вторинної правової допомоги.

Наприкінці семінару учасники  заходу отримали інформаційні матеріали та записали контактні телефони, за якими можна отримати консультацію в індивідуальному порядку.

Більше цікавої інформації читайте за посиланнями:

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь