Семенівська районна рада

Засідання комісій сімнадцятої позачергової сесії завершено

Дата: 23.08.2017 15:27
Кількість переглядів: 909

       

22-23 серпня відбулись засідання профільних комісій з попереднього обговорення питань, винесених на розгляд пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії районної ради сьомого скликання.

Комісією з питань економічного розвитку та управління комунальним майном при розгляді питань про «Про передачу Семенівського НВК  №1 ім. М.М.Хорунжого» та «Про передачу Семенівського НВК  №2» рекомендовано відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації і Семенівській селищній раді  оперативно доузгодити  окремі позиції щодо передачі майна навчальних закладів із власності територіальних громад сіл, селища Семенівського району у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади, а голові комісії з приймання-передачі Володимиру Романенку забезпечити належний  контроль за цією роботою.

          На спільному засіданні постійних комісій з бюджетно - фінансової та інвестиційної діяльності  і з гуманітарних питань та соціального захисту населення депутат Валерій Книш вніс пропозицію щодо аналізу районною державною  адміністрацією  діяльності громадських організацій, зареєстрованих в Семенівському районі, з метою визначенння ефективності їх роботи та  вивчення питання підтримки  статутної діяльності.  

При обговоренні питання «Про участь районної ради  в обласному конкурсі   проектів розвитку територіальних громад Полтавської області у 2017 році» з проектом співробітництва територіальних громад «Реконструкція Семенівського районного стадіону «Колос» як суттєвий фактор зміцнення фізичного здоров’я громади» депутати наголошували  на  необхідності співфінансування з боку Семенівської селищної ради. Голова районної ради Віктор Юрченко інформував, що  районна рада зверталась до селищної ради з такою пропозицією, але на даний час отримано відмову,  яку мотивовано процесом приєднання до ОТГ чотирьох сільських рад та збільшенням  навантаження на бюджет  громади.

На засіданні комісії з питань земельних відносин, аграрної політики та екології  було детально розглянуто звернення орендарів земель щодо затвердження нормативної грошової оцінки земельних ділянок. За інформацією сільських рад,  претензій до  внесення орендної плати та використання земель  немає.

Всі 22 питання, що були внесені в розпорядження голови районної ради від 21.08.2017 року «Про скликання сімнадцятої позачергової сесії районної ради сьомого скликання» рекомендовано для розгляду на пленарному засіданні, яке відбудеться  29 серпня.

Було розглянуто також окремі  несесійні питання. Серед них - інформацію головного лікаря центральної районної лікарні Романюка О.Л. про використання коштів районного бюджету та субвенції Оболонської сільської ради. Враховуючи  серйозні проблеми з системою опалення терапевтичного відділення №2 в селі Оболонь, рекомендовано голові районної державної адміністрації Віктору Федоренку   прийняти розпорядження про створення комісії з питань підготовки до опалювального сезону терапевтичного відділення №2  ЦРЛ  в селі Оболонь.  Зазначеній комісії  запропоновано 28.08.2017 року  здійснити робочу поїздку до Оболоні з метою безпосереднього вивчення ситуації, внесення відповідних пропозицій та інформування депутатів районної ради на пленарному засіданні сімнадцятої позарчегової сесії в питанні «Різне».



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь