Семенівська районна рада

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті щодо розташування водорегулюючої споруди – шлюза-регулятора на р.Сула

Дата: 02.01.2018 15:22
Кількість переглядів: 292

   Оржицька районна державна адміністрація інформує про початок процедури розгляду проекту Детального плану території розташування водорегулюючої споруди – шлюза-регулятора на р. Сула в районі с. Тарасівка Оржицького району Полтавської області та в районі с. Старий Калкаїв Семенівського району Полтавської області.

   Проект зазначеної містобудівної документації розроблявся з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки за межами населеного пункту для розміщення водорегулюючої споруди – шлюза-регулятора на р. Сула. Детальний план території після затвердження стає основним документом, згідно якого повинно здійснюватися капітальне будівництво, благоустрій та інженерне облаштування даної території.

    До складу проекту входять графічні та текстові матеріали. В текстових матеріалах визначаються загальні вимоги до забудови та благоустрою і озеленення території; інженерного забезпечення, розміщення інженерних мереж споруд; транспортного обслуговування; містобудівні умови та обмеження земельних ділянок.

    До графічних матеріалів входить Схема розташування території, План існуючого використання території, Проектний план, Схема інженерних мереж, Схема інженерної підготовки території.

    У змісті Детального плану території визначені:

- оцінка існуючої ситуації;

- основні принципи планування території;

- інженерне забезпечення;

- заходи щодо цивільної оборони;

- техніко-економічні показники.

  Проект детального плану території розроблений ДП «Державний проектний інститут містобудування «Міськбудпроект», на підставі розпорядження голови Оржицької районної державної адміністрації від 24.11.2017 року №340 «Про розроблення детального плану території», розпорядження голови Семенівської районної державної адміністрації від 08.12.2017 року №482 «Про розроблення детального плану території для розміщення водорегулюючої споруди – шлюза-регулятора на р. Сула в районі с. Старий Калкаїв Горошинської сільської ради Семенівського району Полтавської області». Замовник розроблення детального плану території – Оржицька районна державна адміністрація.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту, можна ознайомитись:

- на офіційній веб-сторінці Оржицької райдержадміністрації: orjyca.adm-pl.gov.ua;

- на офіційній веб-сторінці Оржицької районної ради: orzhyca-rayrada.gov.ua;

- у Відділі містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації за адресою: смт. Оржиця, вул. Центральна, 24, кабінет 31 (понеділок-п’ятниця з 8.00 до 17.00 год, перерва з 12.00 до 13.00год.).

    Відповідальний за організацію розгляду пропозицій начальник Відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації – головний архітектор району Сільченко Сергій Борисович. 

    Зауваження та пропозиції до проекту подаються з 11.01.2018 року до 11.02.2018 року за адресою: смт. Оржиця, вул. Центральна, 24 на ім'я голови райдержадміністрації у письмовому вигляді з зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, з особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Графічні та текстові матеріали проекту


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь