Семенівська районна рада

Премії імені Олени Байрак вручено: вітаємо номінантів!

Дата: 07.08.2020 15:08
Кількість переглядів: 1520


Як повідомлялось раніше, активна і цілеспрямована робота із захисту довкілля представників Семенівщини, справжніх поціновувачів природи Валентини Бабарики з Кривої Руди та Миколи Козлова із Худоліївки здобула заслужене визнання серед громадських ініціатив в рамках Премії Полтавської обласної ради імені Олени Байрак. 

Нагадаємо, що талановита, шанована, з багатим досвідом педагогиня та науковий співробітник місцевого рекреаційного центру Валентина Бабарика виборола звання переможця та першу премію в номінації «Екологічний проєкт», а такий же авторитетний і безмежно закоханий у довершеність природи фахівець з туризму Національного природного парку «Нижньосульський» Микола Козлов отримав третю премію у номінації «Екологічна освіта та виховання».

7 серпня, як і було анонсовано організаторамина території Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського відбулося нагородження перших учасників Премії Полтавської обласної ради імені Олени Байрак.

За повідомленням обласного комунального інформаційного агентства "Новини Полтавщини", заслужені нагороди номінантам вручили заступник голови обласної ради Анатолій Ханко та заступник голови обласної державної адміністрації Катерина Рижеченко. 

І навіть те, що з урахуванням нинішньої ситуації церемонія проходила не в приміщенні, а на природі, можна вважати своєрідним символом, знаком для підвищення нашої загальної відповідальності як за охорону екологічних ресурсів, так і за збереження здоров’я та життя людей.

Щиро вітаємо Валентину Бабарику і Миколу Козлова! Нехай натхненні цим успіхом, вони продовжать свою благородну справу, збагатять її новими яскравими сторінками та розширять коло однодумців, яким не байдужа природа та майбутнє! 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь