Семенівська районна рада

Засідання комісії в міжсесійний період

Дата: 08.11.2018 15:08
Кількість переглядів: 643

 

 

             

           8 листопада під головуванням Юрія Черевика засідала постійна комісія районної ради з питань бюджетно-фінансової та інвестиційної політики. В роботі комісії взяли участь голова районної ради Віктор Юрченко та голова районної державної  адміністрації Віктор Федоренко.

       З інформацією про виконання районного бюджету  виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Людмила Маркова, яка, незважаючи на цьогорічні складнощі,  все ж  висловила надію на можливе забезпечення  плану надходжень. Для цього до кінця року районний бюджет  має поповнитися 6 млн.846 тис.грн.

         У процесі обговоренння депутати висловлювали пропозиції щодо шляхів наповнення бюджету  та утримання комунальних закладів району. Основна лінія – це дотримання домовленостей  щодо  співфінсування закладів спільного користування з  районного бюджету та бюджетів об’єднаних територіальних громад.

        З цією метою  райдержадміністрації рекомендовано вжити невідкладні заходи для забезпечення виконання показників районного бюджету на 2018 рік та співфінансування  комунальних закладів спільного користування з районного бюджету та бюджету ОТГ  відповідно до показників   виконання бюджетів та розрахунків кількості споживачів послуг.

       Також в контексті збільшення надходжень до районого бюджету заслухано  інформації  головних лікарів Семенівської  центральної районної лікарні та КП «Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександра Романюка і Тамари Мазанько щодо виконання рішень двадцять другої позачергової сесії районної ради від 30.03.2018 року «Про затвердження в новій редакції Статуту Семенівської ЦРЛ», «Про затвердження в новій редакції Статуту Комунального закладу «Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги», рішення двадцять четвертої сесії районної ради "Про затвердження Статуту комунального підприємства "Семенівський центр ПМСД".

       Враховуючи пропозиції депутата Валерія Книша, голови комісії Юрія Черевика, голови районної ради Віктора Юрченка,  прийнято рекомендації про сплату податків на доходи фізичних осіб   відповідно місць реєстрації Семенівської ЦРЛ та КП "Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги", внесення віділом управління майна  змін до контрактів з керівниками комунальних закладів у частині обов’язкового виконання ними рішень сесії районної ради, про проведення районною державною адмінністрацією  щомісячного  фінансово-економічного аналізу діяльності  комунальних закладів, які фінансуються з районного бюджету.

         



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь