Семенівська районна рада

Двадцять шоста сесія: у 2019 рік входимо з прийнятим районним бюджетом

Дата: 18.12.2018 15:01
Кількість переглядів: 864

     

     18 грудня голова районної ради Віктор Юрченко провів пленарне засідання  двадцять  шостої сесії районної ради сьомого скликання, в якому взяли  участь голова районної державної адміністрації Віктор Федоренко та  депутат  обласної ради Володимир Куцовол.

   На розгляд пленарного засідання було запропоновано 26 питань,  головним з яких було  затвердження районного бюджету на 2019 рік. Проект  бюджету попередньо був розглянутий всіма постійними комісіями, їх пропозиції щодо внесення окремих змін по видатках враховано, тож депутати  після обговорення окремих дискусійних питань затвердили основний фінансовий документ  2019 року. Варто  наголосити, що основні акценти в цьому питання ставились на  пропорційному співфінансуванні закладів спільного користування між районним бюджетом та ОТГ відповідно відсотку користувачів послуг. Водночас внесено зміни і до показників районного бюджету на 2018 рік.    

       Також на наступний рік затверджено Програму економічного та соціального розвитку району  та план роботи  районної ради.

     Начальник Семенівського відділення поліції  Андрій Сахаров проінформував про стан охорони та захисту прав і свобод громадян, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку за 11 місяців 2018 року.                  

     Депутати заслухали  звіти про виконання районних програм, термін яких збігає у 2018 році: розвитку та утримання комунальної установи «Об’єднаний трудовий  архів селищної та сільських рад Семенівського району» на 2014-2018 роки, районної цільової соціальної Програми протидії ВІЛ-інфекції-СНІДу на 2015-2018 роки, сприяння функціонуванню Центру надання  адміністративних послуг при Семенівській районній державній адміністрації на 2017-2018 роки, забезпечення мобілізаційної підготовки на території Семенівського району на 2018 рік. Три   із зазначених програм  рішенням сесії продовжено на наступні роки. Окрім того, затверджено і Програму розвитку інформаційної сфери в  Семенівському районі на 2019-2020 роки.

    Затвердивши на пленарному засіданні  Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», Положення про порядок проведення  конкурсу на посаду директора комунальної установи та  Положення про проведення конкурсу  на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», районна рада надала можливість  цій комунальній установі, створеній на одній із попередніх сесій, робити наступні кроки  у своїй діяльності  відповідно до законодавства.

      Прийнято також рішення  про затвердження в новій редакції Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Семенівського району та про затвердження технічних  документацій  з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданої на території Семенівської селищної, Оболонської та  Криворудської сільських рад.

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь