Семенівська районна рада

Досвід гадяцьких колег вартий наслідування.

Дата: 23.06.2018 14:40
Кількість переглядів: 732

 

   

     20  червня Оболонський сільський голова (ОТГ) Борис Пустовойтов, Богданівський  сільський голова Ольга Кобеняк, Василівський сільський голова Юрій Романюк,  Заїчинський сільський голова Сергій Сирота,  Криворудський сільський голова Наталія Далієва, Очеретуватський сільський голова Владислав Тороп, Погребняківський сільський голова Антоніна Мошківська, Пузирівський сільський голова Юлія Жидок, секретар Устимівської сільської ради Ніна Курченко та працівники виконавчого апарату на чолі з головою районної ради Віктором Юрченком  з метою вивчення досвіду здійснили робочу  поїздку  в Гадяцький район.  В цьому заході також взяли участь голова районної державної адміністрації  Віктор Федоренко та заступник голови райдержадміністрації Артем Даценко.

     Візит до колег виявився досить  цікавим та повчальним..

   Першим пунктом насиченої програми стало  ознайомлення з роботою амбулаторії загальної практики  сімейної медицини в селі Сари  в рамках програми «Електронний пацієнт».  Таке  впровадження  за ініціативи місцевої влади є одним із перших в Україні, і члени семенівської делегації    на власні очі мали змогу переконатися в його перевагах.  І не лише на первинному, а й на вторинному рівні надання медичних послуг, що  було наглядно продемонстровано на прикладі роботи поліклінічного відділення та кабінетів цифрового рентгену та цифрового флюорографа Гадяцької центральної районної лікарні.

    Масштабна робота проводиться  районною державною адмінністрацією та  районною радою щодо участі в проектній діяльності та інвестиційних програмах. В рамках цієї діяльності господарі показали роботу Краснолуцької місцевої пожежної охорони, хоча в районі таких прикладів багато. Значним позитивом є  впровадження системи роздільного збору побутових відходів. Ознайомились семенівці і з роботою центру безпеки (пунктом відеоспостереження), що є важливим аспектом  забезпечення правопорядку та профілактики злочинності.

    Завершилась робоча програма пізнавальною  екскурсією Гадяцьким краєзнавчим музеєм, який теж залишив приємне враження. Зокрема, мали змогу долучитися до історичної пам’яті роду Драгоманових,  побачити цікаві експонати минувшини та сучасного життя, цікавий світ місцевої фауни.

     За можливість ознайомитися з позитивними напрацюваннями  регіону   щонайперше щиро дякуємо голові Гадяцької районної державної адміністрації Олексію Матюшенку, голові Гадяцької районної ради Володимиру Нікітенку,  за сприяння яких стала можливою ця поїздка. Висловлюємо вдячність посадовим особам виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також керівникам  всіх інших структур, які  знайшли  можливість зустрітися з гостями, долучитися до  спілкування та поділитись своїми надбаннями.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь