Семенівська районна рада

Районна філія Полтавського ОЦЗ інформує: до уваги роботодавців, працівників, які вже працюють, та для тих, які мають намір влаштуватися на роботу! 

Дата: 13.08.2020 13:53
Кількість переглядів: 1118

За результатами інформаційно-роз'яснювальної роботи в області ...

 

На виконання окремого доручення голови Державної служби України з питань праці від 11.08.2020 року №Д-302/1-33-20 та доручення Прем’єр-міністра України від 14.02.2020 року з 1 вересня 2020 року органами Державної служби України з питань праці проводимуться інспекційні перевірки щодо належного оформлення трудових відносин та легалізації зайнятості, за результатами якої порушники притягатимуться до відповідальності.

Зокрема, за кожного неоформленого працівника КЗпП передбачає штрафну санкцію у розмірі 10-ти мінімальних заробітних плат (з 01.01.2020 року – 47230 грн.).

За недопуск чи перешкоджання перевірці, мета якої виявити неоформлених працівників, доведеться сплатити 16 мінімальних заробітних плат (75568 грн.)

Задля уникнення фінансових втрат просимо роботодавців привести трудові відносини з найманими працівниками у відповідність до чинного законодавства, а працівників, яким пропонують роботу без укладання трудового договору з оплатою праці «у конверті», перш, ніж погодитися на дану пропозицію, зважити всі переваги офіційного працевлаштування.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Семенівської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості або за телефоном (05341) 91-5-27, або за посиланням

https://www.facebook.com/semeniwkaRCZ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь