Семенівська районна рада

День місцевого самоврядування: свято як підсумок наполегливої роботи

Дата: 07.12.2018 13:41
Кількість переглядів: 1009

Результат пошуку зображень за запитом "картинки до Дня місцевого самоврядування"

 

   7 грудня в районі відбулись  урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.Цього дня вшановувались люди, які системно працюють для забезпечення  життєдіяльності та перспективного розвитку громад.Депутати всіх рівнів, посадові особи місцевого самоврядування у співпраці з виконавчою владою, бізнесовими структурами, громадськими формуваннями, активом громад на тлі напруженої ситуації в суспільстві докладають неабияких зусиль для розв’язання місцевих проблем.

     З теплими вітальними словами до представників місцевого самоврядування району звернулись голова районної ради Віктор Юрченко, депутат обласної ради Володимир Куцовол, голова районної державної адміністрації Віктор Федоренко,  котрі щиро подякували  їм за нелегку самовіддану працю, побажали  натхнення, оптимізму, нових ініціатив, реалізації планів та задумів, мирного неба над головою.

    Традиційно за досягнуті успіхи в роботі посадовим особам  місцевого самоврядування було вручено грамоти та квіти. Невимушену, теплу атмосферу свята вдало доповнювали яскраві концертні номери працівників культури  та представників громад району, що свідчить про глибину народних талантів, якими багатий наш рідний край.

     Відзначення професійного свята – це  підсумок щоденної роботи,  що  вимагає швидкого реагування, наполегливих зусиль, нервової напруги. Але попри всі труднощі, місцеве самоврядування є  незаперечною силою,  якорем надії для громади, потужним інститутом народовладдя.  Тож щиро віримо у нові перемоги та  впевненість на шляху до мети!

 

 

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь