Семенівська районна рада

Проекти рішень тридцять першої сесії опрацьовано в режимі профільних комісій

Дата: 27.11.2019 13:33
Кількість переглядів: 413

IMG_0239

Відбулись спільні засідання постійних комісій районної ради з розгляду питань, внесених на розгляд тридцять першої сесії.

Згідно розпорядження голови районної ради від 19.11.2019 року до порядку денного внесено дев’ять основних питань.

Всі проекти рішень  попередньо обговорено на засіданнях комісій, до окремих внесено відповідні правки, зокрема, до проекту рішення «Про внесення змін до показників районного бюджету на 2019 рік». Депутати рекомендували винести всі заплановані питання на розгляд пленарного засідання.

Враховано також  пропозиції  районної держвної адміністрації та депутата Юлії Єлагіної щодо внесення до порядку денного сесії додаткових питань, а саме: «Про внесення змін до районної комплексної Програми профілактики провопорушень на 2016-2020 роки», «Про звернення  депутатів Семенівської районної ради з приводу майбутнього продажу земель сільськогосподарського призначення», адресованого Президенту України Володимиру Зеленському, Голові Верховної Ради Дмитру Разумкову, народному депутату по виборчому округу №148 Анастасії Ляшенко. У рекомендаціях комісій підтримано внесення на пленарний розгляд зазначених  проектів рішень як додаткових.

Окрім сесійних питань, депутати заслухали також звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Людмили Маркової про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року, звіти головних лікарів комунальних підприємств «Семенівський центр ПМСД» та «Семенівська центральна районна лікарня» Тамари Мазанько і Олександра Романюка про виконання фінансових планів за ІІІ квартал 2019 року. В цьому контексті депутатами теж було висловлено окремі зауваження та пропозиції, зокрема щодо удосконалення забезпечення жителів району стоматологічними послугами.

Таким чином, на пленарне засідання тридцять першої сесії районної ради, яке відбудеться 29 листопада, з урахуванням додаткових питань має бути винесено 11 проектів рішень.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь