Семенівська районна рада

Дякуємо за допомогу!

Дата: 27.03.2020 13:19
Кількість переглядів: 564

Євросоюз обмежив експорт медичних захисних засобів | Новини

На превеликий жаль, нині нам доводиться жити в стані підвищеної тривоги через пандемічну атаку коронавірусу. Але в цій ситуації важливо  не лише дотримуватись заходів безпеки та зберігати спокій, а й виявляти соціальну відповідальність, використовувати наявні резерви для надання допомоги співгромадянам.

Радує, що активну позицію в цьому плані займають представники районного депутатського корпусу. Так, з ініціативи депутатів районної ради Сергія Семигреєнка та Валерія Книша місцевим осередком політичної партії «Рідне місто» закуплено і передано першу партію засобів захисту в медичні, соціальні заклади, громади району.

Зокрема, районний територіальний центр отримав 200 метрів марлі, з якої власними силами будуть виготовлені маски для соціально незахищених категорій населення (шитимуть їх як безпосередньо в терцентрі, так і у відділеннях сіл Оболонь та Заїчинці), 30 пар одноразових перчаток, 10 захисних масок, 0,5 літра гліцерину. 

КП «Семенівська центральна районна лікарня» передано 200 пар перчаток, 1 літр гліцерину, 50 масок, а також стіки меду та продукти харчування.

Допомогу захисними засобами надано також Устимівській та Біляківській громадам. Устимівці  передано один літр гліцерину, 50 захисних масок та стільки ж пар перчаток, біляківці  отримали  по 20 одиниць масок і перчаток.

Маємо надію, що добрий приклад підтримають також інші депутати, орендарі, підприємці – ті, хто має змогу допомогти матеріально, щоб зберегти як фізичне здоров’я наших жителів, так і підняти їх моральний дух.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь