Семенівська районна рада

19 серпня - День пасічника

Дата: 19.08.2020 12:31
Кількість переглядів: 982

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ІЗ ДНЕМ ПАСІЧНИКА!

19 серпня, у день великого релігійного свята Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, в нашій країні широко відзначається також День пасічника.

І це цілком закономірно, адже медове ремесло одвічно було у великій пошані в українців. 

Тож у прекрасну пору серпневих щедрот щиро вітаємо всіх, хто має відношення до бджільництва - як на професійному поприщі, так і на любительському рівні!

Це нелегка робота, яка вимагає справжньої віддачі, терпіння, напруження моральних і фізичних сил, і не лише в медоносний сезон. Перш ніж відчути солодкий смак меду, доводиться скуштувати чимало солоного поту.

Люди, закохані у бджільництво, можуть багато повідати про найтонші нюанси улюбленої справи. І не лише про цілющі властивості  продукту, які не потребують коментарів, а й заглибити слухачів у підвалини народної мудрості, розкрити таємниці природи, аналізувати, прораховувати наступний крок. Адже тут  свої тактика і стратегія.

Гордістю Семенівщини є кластер «Меди Межиріччя», багатий асортимет його продукції, за що велика вдячність фундаторам та працівникам! Впевненого подальшого розвитку та нових висот!

Щедрих медів, міцного здоров’я, бадьорості, сили, наснаги всім  професіоналам та аматорам нелегкого солодкого мистецтва!

Нехай працелюбність, тонке відчуття гармонії доволишнього середовища допомагає зберегти життєздатність та продуктивність бджолиного царства як надзвичайно корисної складової  нашого світу.

Хай завжди буде високим попит на нектар, створений симбіозом природи і людської праці, і не лише в рідному краї, й далеко за його межами.

День пасічника — Work.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь