Семенівська районна рада

В Семенівці відкрито льодову арену!

Дата: 12.01.2019 12:27
Кількість переглядів: 1223

    Результат пошуку зображень за запитом "картинки каток лед"

   12 січня у спортивному житті  Семенівщини  відбулась неординарна подія – відкриття льодового майданчика, спорудженого в рамках проекту – переможця обласного конкурсу розвитку громад «Реконструкція Семенівського районного стадіону «Колос» як суттєвий фактор зміцнення фізичного здоров’я громадян». Це був довгоочікуваний момент в процесі тривалої  підготовчої роботи, завершальними етапами якої стали придбання ковзанів та формування якісного льодового покриття. Організатори доклали чималих зусиль для відкриття ковзанки, аби вона могла повноцінно функціонувати як  спортивний об’єкт. 

   Морозне дихання  суботнього ранку не стало на заваді піднесеному настрою, з яким  зібралися на стадіоні справжні ентузіасти та  прихильники активного відпочинку незалежно від віку. І це чудово, бо життя ніколи не повинно втрачати своїх барв та  сенсу рухатись вперед.

    Голова районної ради Віктор Юрченко щиро привітав громаду з відкриттям льодової  арени. Він підкреслив, що  до цього докладено зусилля  багатьох людей та численних структур, але  результат того вартий. Очільник районного представницького корпусу палко подякував всім причетним до цієї важливої справи, особливо начальнику  районного сектору ГУ ДСНС України в Полтавській області Олександру Шуляченку за надання вагомої практичної допомоги  з підготовки льодового майданчика. Він побажав  семенівцям успіхів в спорті, приємного спілкування, позитивних емоцій та привітав з наступними святами новорічно-різдвяного циклу.   

   Теплі  слова прозвучали також  від  президента хокейного клубу «Семенівські яструби» Сергія Киби, який   висловив подяку районному депутатському корпусу, насамперед голові районної ради Віктору Юрченку та заступнику голови районної ради Володимиру Сербину за втілення в життя такого важливого проекту. У заході також взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Микола Недюха та заступник голови райдержадміністрації Артем Даценко.

  Відкриття  льодової арени  супроводжувалось цікавим театралізованим дійством. Своє вокальне мистецтво глядачам дарував жіночий ансамбль «Мрія» (художній керівник Надія Зубренко). Оскільки подія відбувалася напередодні Щедрого вечора, то не минулося без ялинки, Діда Мороза і Снігуроньки, щедрівок та без частування смачними варениками, популярним зігріваючим глінтвейном і чаєм, що чудово підсилювало святкову атмосферу. Та найочікуванішим моментом  стало перше випробування крижаної гладі, де вистачало  сміху, жартів, справжнього оптимізму!  Любителі хокею стали  свідками  захоплюючого дружнього поєдинку між хокейним клубом «Семенівські яструби» та їх колегами – аматорами з Хоролу.

    Тож реалізація проекту «Реконструкція Семенівського районного стадіону «Колос» як суттєвий фактор зміцнення фізичного здоров’я громадян» фінішувала. Це вкотре переконливо свідчить про переваги проектної діяльності  в  забезпеченні життєдіяльності громади. Сподіваємося, що вона буде надалі успішно розвиватись і у зміцненні  спортивної бази,  і в інших  сферах життя, а проектні інвестиції надійно закріпляться як один із вагомих інструментів нашого перспективного розвитку.

   Від душі бажаємо хокеїстам та ковзанярам на новому льодовому майданчику шліфувати спортивну майстерність, наполегливо  працювати на успішний результат, а  вболівальникам отримувати видовищну насолоду. Віримо, що це буде добрим стимулом  щодо здорового способу життя  для дітей та молоді. Водночас звертаємось  з проханням відповідально та бережливо ставитись до нашого спільного майна,   серед якого ковзанка і стадіон.  Адже це результат спільної  роботи багатьох людей, котрі прагнули  примножити спортивні  ресурси нашого краю, створити  умови для яскравого відпочинку, фізичного удосконалення, морального задоволення. Тож хай вирують спортивні пристрасті та наповнюється теплом людських сердець холодний лід!

Результат пошуку зображень за запитом "картинки зима снег"

 

 

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь