Семенівська районна рада

Районна філія ОЦЗ інформує: виїзний захід до Оболонської об’єднаної територіальної громади

Дата: 20.02.2020 12:20
Кількість переглядів: 541

З метою наближення соціальних послуг до клієнтів, створення системи оперативного і безперешкодного реагування на потреби жителів об’єднаних територіальних громад, фахівцем Семенівської районної філії Полтавського ОЦЗ Тетяною Скрипкою було здійснено черговий виїзний захід до Оболонської об’єднаної територіальної громади. Участь у виїзному заході взяла також представник Семенівського бюро правової допомоги Вареник Олена.

Фахівець служби зайнятості проінформувала бажаючих про основні послуги служби зайнятості, про нові підходи в обслуговуванні клієнтів, електронні сервіси ДСЗ. Жителі ОТГ скористались послугами фахівців та отримали відповіді на свої запитання.

Також Тетяна Скрипка відвідала учнів 9-10 класів Оболонської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вона ознайомила старшокласників з послугами служби зайнятості, які надаються не тільки дорослому населенню, а й школярам. Школярі дізналися про алгоритм вибору професії, де необхідно врахувати власні побажання, психологічні особливості та можливості, тенденціями на ринку праці, сучасними техніками пошуку роботи. Школярів зацікавив мобільний додаток «Центр профорієнтації» та діагностичний комплекс «Моя професія: консультаційна мережа», що дає можливість безкоштовно отримати послуги у виборі професії.

Школярі були задоволені такою зустріччю, адже вона допомогла їм краще зрозуміти, що правильно обрана професія принесе матеріальне і моральне задоволення, кар’єрний зріст та впевненість у собі та своєму майбутньому.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь