Семенівська районна рада

З Днем Незалежності України!

Дата: 21.08.2020 11:28
Кількість переглядів: 1227

24 серпня — День Незалежності України! | Красилів РДА

Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, –
оці степи, це небо, ці ліси,
усе так гарно, чисто, незрадливо,

усе як є – дорога, явори,
усе моє, все зветься – Україна.
Така краса, висока і нетлінна…

Ліна Костенко

Шановна громадо!

У пору космічних зорепадів та земної щедрості Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності.

Віками випробовувана на міцність незліченними жорстокими навалами азійських орд, засиллям чужоземних магнатів, внутрішніми чварами та протиріччями,  наша держава крізь терни твердо йшла до вистражданої волі та національного визнання.

Але одвічна мрія багатьох поколінь українців стала реальністю лише на злеті двадцятого століття. Край, уславлений творчим генієм та силою духу багатьох визначних постатей різних часів та досягненнями, яких не порахувати, підніс над світом своє горде ім’я.

Перед Україною відкрились широкі горизонти для побудови незалежної країни європейського формату, але зі своїми глибинними  традиціями, національною  ментальністю та  історичними  надбаннями.

Шлях довжиною в двадцять дев’ять років – зовсім юний для держави вік, світанок надій та прагнень. Та водночас він став тривожним періодом суворих випробувань, гірких втрат, праведної боротьби, відстоюванням законного права бути повноправними господарями у власному домі. Це наш спільний біль, площина об’єднання загальних зусиль заради майбутнього.

Попри труднощі Україна прагне на рівних розвивати партнерські взаємини з провідними державами світу. І ми свято віримо в наші перспективи, адже для цього є широкий багатовекторний потенціал, історико-культурна самобутність, глибокий моральний стержень, стійка впевненість у несхитності наших позицій.

Україна починається з кожного із нас. Звичайно, ми різні, але нехай поміж людьми завжди будуть взаєморозуміння, бажання поважати інших, досягати компромісу навіть у найскладніших ситуаціях, рухатись вперед, наповнювати життя особливим змістом, прагнучи до нових висот. Щоб послідовно сповідуючи найвищі людські цінності, постійно удосконалюватись духовно, спрямовувати свою частку у загальний розвиток, відчувати прогрес в якості життя!

Створення надійної бази для подальшої розбудови держави є нашим обов’язком перед власною совістю і  прийдешніми поколіннями.

З Днем народження, рідна Україно! Божого благословення тобі, довгоочікуваного миру, чарівних ранків та оксамитових вечорів над величним роздоллям  рідного краю, безмежної гордості твоїх синів і дочок за те, що вони українці!

Голова районної ради                                                                 Віктор Юрченко

Привітання з Днем Незалежності України 2019 - картинки з Днем ...


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь