Семенівська районна рада

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 23.05.2019 11:22
Кількість переглядів: 632

 

Дитинства прощальна пісня!..

Результат пошуку зображень за запитом "картинки останній дзвінок"                                     Останній тремтить  дзвінок…

                             Завтра – вже інший урок,

                           Життя підіймає завісу…

                                         

                 Дорогі випускники!  Шановні  вчителі, батьки, громадо!

Ці травневі дні традиційно означені бентежною мелодією Останнього шкільного дзвоника. Неповторне свято душі, яке не залишає байдужим  як нинішню юнь, так  і дорослих,  для кого школа звучить в минулому часі… Попереду – яскраві, емоційно насичені літні канікули, нові враження, друзі… 

Але особлива увага прикута до тих, хто з  трепетним очікуванням  і світлим сумом переступає шкільний поріг, щоб розправити крила для старту в самостійне життя. До болю знайома і водночас завжди неповторна мелодія  Останнього дзвоника, який щоразу символізує  початок вільного  польоту для нової  хвилі випускників. Вони ще не сповна усвідомлюють, що школа – позаду. В її стінах отримано предметні знання, перший життєвий досвід, засвоєно ази нелегкої науки співіснування в колективі, формування та відстоювання власної позиції… І з цим стартовим капіталом нашій юній надії належить підкорювати  висоти  вже зовсім іншого, дорослого життя.

Молодь завжди   активно налаштована  на нові тенденції, але  при цьому дуже важливо не нехтувати життєвим досвідом та мудрістю  старших, дослухатися до  порад, щоб знаходити  оптимальний баланс, який дає змогу тримати рівновагу  в цьому складному світі.

Дорогі юні друзі!  Багато вдячних слів  ви адресуєте своїм вчителям, які впродовж шкільних років були скульпторами ваших  душ, розуму, архітекторами талантів… У кожному з вас лишається іскорка вчительських сердець.

Хай не буде приводу для  прикрощів у батьків, котрі зростили вас і  закономірно, що нині градус їхнього хвилювання набагато вищий від вашого….

Будьте  наполегливими та  цілеспрямованими,  продовжуйте здобувати безцінний багаж  знань, стверджуйтесь як  громадяни,  активні учасники  творення  нового суспільства, котре має  стати гідною складовою світової спільноти. Бо всі ми щиро віримо, що ситуація в Україні  зміниться на краще. І вам належить розбудовувати державу, примножувати національні багатства та загальнолюдські цінності.

Дай Боже, щоб на нашу багатостраждальну землю нарешті прийшов мир і вам уже не довелось випробовувати долю під прицілом війни. Хай збудуться найсміливіші  мрії, будьте щасливими!

 

Голова районної ради                                            Результат пошуку зображень за запитом "картинки останній дзвоник кульки"                     Віктор Юрченко

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь