Семенівська районна рада

З Днем Національної поліції України!

Дата: 02.07.2019 11:07
Кількість переглядів: 1157

Результат пошуку зображень за запитом "картинки з Днем національної поліції"

Шановні  працівники Національної поліції,  ветерани правоохоронних органів!

 Прийміть найщиріші вітання з Днем Національної поліції!

Поліція - одна із тих суспільних інституцій, яка в останні роки  найбільш виразно асоціюється з реформами в Україні. Та основне призначення правоохоронців лишається незміннним: сьогодні, як і раніше, на їх плечі лягає висока відповідальність  за реалізацію державної  політики у сфері захисту прав та свобод громадян, протидію злочинності, стан публічної безпеки. Нестабільність у суспільстві додає складнощів та проблем, шляхи вирішення яких необхідно знаходити в межах повноважень та професійності.

Нерозривний зв’язок  із громадою, цілодобова варта заради  безпечної життєдіяльності людей, ризики, помножені на сміливість, мужність, рішучість, витривалість - це  звичні поліцейські будні. Ваша робота виходить за межі конкретних часових  рамок, у святкові ж дні вона  особливо напружена. І хоча в арсенал нинішньої поліції активно впроваджуються сучасні технології та нові методи, лідерські  позиції все ж утримує професійний кадровий фактор. Тож хай лави правоохоронців постійно поповнюються компетентними, самовідданими, енергійними працівниками.

Наша щира вдячність всім, для кого  ця нелегка служба, боротьба із законопорушеннями стала справжнім покликанням, неспокійним стилем життя. Нехай завжди, незважаючи на труднощі, вона дає позитивні результати, реально сприяє наближенню суспільства до європейських та світових правозахисних стандартів, а професійна честь та рівень довіри населення як один із основних критеріїв ефективності роботи  тримаються лише на високій позначці!

Тепла вашим серцям, злагоди та добробуту домівкам, стійкого оптимізму, любові, надії, здійснення мрій! Хай обрії будуть світлими, життя не перестає дивувати яскравими барвами та приємними відкриттями! Зростання професійного іміджу, нових досягнень, успіхів, постійного руху вперед вам, охоронці нашого спокою!

 

Голова районної ради                                                                  Віктор Юрченко 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь