Семенівська районна рада

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 28.12.2018 11:04
Кількість переглядів: 688

Результат пошуку зображень за запитом "новорічні картинки 2019"

Дорога громадо !

     Ось і скидає останні листки календаря 2018 рік, якому ми  дякуємо за світлі моменти і за уроки життя, котрі  щораз роблять нас сильнішими та мудрішими. Під його прощальні акорди  злітає білий танець снігів, а в людських душах, попри прагматизм і складні реалії, панує особливе, неповторне відчуття новорічного дива.

     На поріг нового року сходимо з вірою, що  він  означиться позитивною динамікою в усіх  напрямах та поверне Україну в русло мирного життя. Всі разом  мусимо докласти зусиль, щоб у нашому  спільному домі панувала атмосфера  злагоди, взаєморозуміння, толерантності, пошуку  творчих,  креативних ідей, які б продуктивно працювали на загальний результат та авторитет  держави.

      Щиро вітаємо всіх з Новим роком та Різдвом Христовим і бажаємо, щоб 2019-й увійшов у серця красою почуттів і світлом надії, в оселі – добробутом і гармонією, наповнив нас оптимістичним баченням світу та нестримним прагненням, долаючи труднощі,  рухатись вперед!  

    Хай  епілог  старого року  накриє завісою негаразди та невдачі; щоб задумані  під новорічні дзвони  бажання і мрії  неодмінно здійснились, а чарівна енергетика новорічної ночі огорнула кожного своїм магнетичним сяйвом,  доторкнулась  найтонших струн душі, об’єднавши всіх великою духовною силою.         

     Нехай Божою благодаттю засяє над світом Різдвяна зоря, а прийдешній рік своєю щедрістю і прихильністю примножить добро та торжество любові!

 Голова   районної ради                                                                              Віктор Юрченко Результат пошуку зображень за запитом "візерунки новорічні"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь