Семенівська районна рада

Районна філія ОЦЗ інформує: захід в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

Дата: 28.11.2019 10:47
Кількість переглядів: 392

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Одним із основних завдань кампанії є проведення інформаційних кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення  щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Саме тому 25 листопада 2019 року в приміщенні Семенівської районної філії Полтавського ОЦЗ проведено чергове засідання клубу «Свідоме батьківство». Участь у заході взяла керівник Семенівського бюро правової допомоги Олена Вареник, яка ознайомила присутніх із проектами Міністерства юстиції України «Чужих дітей не буває», «Я маю право на виконання рішення суду», «Відповідальне батьківство», «Стоп насильство». Захід дав можливість відвідувачам семінару дізнатись про розмір, підстави та порядок нарахування аліментів, правила виїзду з дитиною за кордон, порядок отримання податкової знижки на розвиток дитини, послугу «Муніципальна няня».

Крім того обговорили питання добровільного виконання рішення суду. Так, вчасне виконане рішення суду дозволяє особі уникнути додаткових платежів, обмежень (арешт майна, обмеження у праві займатися певним видом діяльності), адміністративної та кримінальної відповідальності, сприяє доступності правосуддя, розвитку бізнесу та економіки в регіоні, відіграє важливу соціальну роль.

Більше корисної інформації читайте за посиланнями:

#ДСЗ #Служба_зайнятості #ПолтавськийОЦЗ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь