Семенівська районна рада

НОВІ НАПРЯМИ СПІВПРАЦІ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ІЗ ДЕРЖАВНОЮ ВИКОНАВЧОЮ СЛУЖБОЮ

Дата: 03.05.2019 10:46
Кількість переглядів: 583

  Результат пошуку зображень за запитом "картинка аліменти  стягнення" 

   21 січня 2019 року  Міністерством юстиції України та Державною службою зайнятості України був підписаний Меморандум про співпрацю.Мета співпраці  – сприяння зайнятості боржників з виплати аліментів та інших осіб, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду, посилення контролю за офіційним оформленням трудових відносин, насамперед, особами, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду, зокрема заборгованість зі сплати аліментів.

   Відповідно до укладеного меморандуму, начальник Семенівського відділу ДВС  ГТЮ  у Полтавській області Сергій Чекальський  провів семінар  для осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості. Він розповів присутнім, що доходи боржників часто є єдиним джерелом і запорукою виконання рішення суду. Тому державна виконавча служба готова сприяти працевлаштуванню боржників. Тепер, навіть якщо людина знаходиться у скрутному становищі, втратила доходи чи перебуває у пошуках роботи, відвідавши виконавчу службу, вона зможе отримати корисну інформацію та консультацію щодо вакантних посад та спектру послуг, що надає Державна служба зайнятості.

  Наявність постійного доходу дасть змогу утримувати суму боргу по 20 % заробітної плати щомісячно (окрім стягнення аліментів, де відсоток щомісячного стягнення може залежати від рішення суду, кількості дітей, на утримання яких стягуються аліменти, наявності попередньої заборгованості). Своєчасне працевлаштування дозволить не провалюватись у прірву боргів, які будуть зростати та накопичуватись.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь