Семенівська районна рада

Ще один проект Програми Бюджету участі реалізовано.

Дата: 07.08.2018 10:41
Кількість переглядів: 1026

Нещодавно відбулась неординарна подія на території Семенівського району, а саме, у с. Наріжжя, де  стартував   V відкритий обласний інклюзивний фестиваль «Рогозів Кут».  Цей захід став можливим завдяки реалізації Проекту Програми Бюджету участі Полтавської області.

Автором Проекту є очільник Семенівської районної організації інвалідів Любов Грек.

На презентаційне свято прибули  Віктор Юрченко, голова Семенівської районної ради,  Володимир Куцовол, депутат Полтавської   обласної ради,  Сергій Чумак, голова  Полтавського обласного осередку інвалідів ВОІ СОІУ, Людмила Милашевич, селищний голова, Григорій Білоус, Наріжанський сільський  голова, старости сіл.

Усім гостям та присутнім надзвичайно приємною стала участь у заході Олександра Біленького, голови Полтавської обласної ради.

Керівник обласної ради у своєму вітальному виступі  зазначив, що Полтавщина успішно реалізовує можливості проектної діяльності, в тому числі, проект Бюджету участі Полтавської області, який  є реальним фактором  участі громадян-фізичних осіб у підготовці та впровадженні міні-проектів, що стосуються розвитку  сільських населених пунктів.

Цього року також  розпочалась  робота по підготовці проектів. Олександр Юрійович  наголосив на тому, що обласною радою  фінансування бюджету участі проводиться за рахунок коштів обласного бюджету та бюджету місцевих рад у визначеному співвідношенні: 100 тис. грн з обласного бюджету та 50 тис. грн з бюджетів місцевих рад, закликав виявляти ініціативу та використовувати шанс, який  на сьогодні ми маємо.

Віктор Юрченко, голова районної ради, щиро подякував голові  Полтавської обласної ради Олександру Біленькому за його значний особистий внесок у розвиток територіальних громад, також висловив вдячність  громадянам-  авторам проектів, підкреслив, що районна рада буде й надалі продовжувати надавати всіляку підтримку  ініціативним громадянам щодо підготовки ними проектів та супроводжувати їх участь у цій діяльності.

Віктор Васильович  адресував слова вдячності  селищному голові Людмилі Милашевич за сприяння  проекту та виділення коштів у сумі 50,0 тис грн. на його реалізацію.

З особливою теплотою звернувся до  Сергія Чумака, авторитетну підтримку якого ми також відчуваємо та вручив йому  Грамоту Семенівської районної ради.

Усі  виступаючі та учасники заходу відчули гостинністть комунального закладу «Світанок», директором якого є чуйна, добра людина Людмила Мельник.

Презентація проекту відбулась. Але продовжується життя громади, змістовною та насиченою є програма відкритого інклюзивного фестивалю «Рогозів кут», який сприяє соціальній адаптації осіб з інвалідністю у суспільство.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь