Семенівська районна рада

Засідання постійних комісій: попереднє узгодження проєктів сесійних рішень

Дата: 20.12.2019 10:39
Кількість переглядів: 465

19-20 грудня відбулись спільні засідання постійних комісій районної ради з питань, внесених на розгляд тридцять  другої позачергової сесії. Згідно розпорядження голови районної ради від 19.11.2019 року до порядку денного внесено 14 основних питань.

Тож всі проєкти рішень попередньо обговорено на засіданнях профільних  комісій,  у процесі роботи до окремих з них внесено відповідні  доповнення. Зокрема,  у проєкті рішення «Про районний бюджет на 2020 рік»  депутати рекомендували передбачити виділення коштів в сумі 30 тис.грн. для виготовлення проєктно-кошторисної документації з реконструкції системи опалення комунального дитячого оздоровчого табору «Світанок»

Рекомендовано також внести доповнення до Програми економічного та соціального розвитку району на 2020 рік щодо фінансової  підтримки на здійснення статутної діяльності громадських організацій, які зареєстровані на території району в установленому законом порядку.

Враховано також пропозиції райдержадміністрації про розгляд додаткових питань, що мають важливе значення для організації життєдіяльності громад: «Про внесення змін до районної Програми забезпечення пожежної безпеки на 2016-2020 роки», «Про внесення змін до Програми створення і використання матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Семенівському районі на 2016-2020 роки». У рекомендаціях комісій підтримано внесення на пленарний розгляд зазначених проєктів рішень як додаткових.

Таким чином, загалом до порядку денного пленарного засідання тридцять другої позачергової сесії районної ради, яке відбудеться 24 грудня, за рекомендаціями депутатів  має бути внесено 16 питань.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь