Семенівська районна рада

Важливий проект успішно завершено

Дата: 01.03.2019 09:48
Кількість переглядів: 698

    Результат пошуку зображень за запитом "картинки пожежна безпека"

 

 

   28 лютого у селі Василівка за участі  голови Семенівської районної ради Віктора Юрченка, голови районної державної адміністрації Віктора Федоренка, начальника центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України в Полтавській області Сергія Фірсова, заступника начальника Головного управління ДСНС України в Полтавській області Ярослава Любецького, начальника Семенівського районного сектору ГУ ДСНС України в Полтавській області Олександра Шуляченка відбулась презентація Проекту співробітництва територіальних громад «Відродження пожежної безпеки територіальних громад Семенівського, Глобинського та Хорольського  районів як суттєвий фактор їх майбутнього». На  урочистому заході також були присутні інші посадові особи виконавчої влади та місцевого самоврядування району, депутати районної ради Валерій Книш, Юрій Черевик, Володимир Сербин, представники громадськості.

   Цей проект став можливим завдяки Фонду обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад, який виділив 540,0 тис. грн. на реалізацію заходів проекту, співробітництву Василівської, Заїчинської, Біляківської громад (сільські голови Юрій Романюк, Сергій Сирота, Роман Мидловець), організацій-партнерів: СТОВ «Говтва» (Ігор Докторов), ПАФ «Україна» (Іван Балюк), ТОВ АФ «Василівська» (Павло Зінченко), комунальної організації «Місцева пожежна охорона Василівської сільської ради» (Григорій Голобородько), ГО «Василівська добровільна пожежна охорона» (Олександр Полив’яний). На всіх етапах реалізації відчутною та надійною також була підтримка від  Проекту «Реформа управління на сході України» GIZ в особі  Тараса Журавля та В’ячеслава Толкованова.

  Необхідність втілення проекту викликана вкрай складною ситуацією в районі з матеріально-технічним забезпеченням для  боротьби з пожежами. Тож його завершення, оснащення підрозділу сучасним пожежним  автомобілем  дає змогу забезпечити постійну готовність до більш ефективної ліквідації пожеж, інших надзвичайних ситуацій та їх наслідків, організації життєзабезпечення постраждалого населення, надання допомоги громадянам на випадок виникнення  ситуацій, які загрожують їх життю і здоров'ю.

   Суттєво, що цей проект є складовою ЗАГАЛЬНОГО ПРОЕКТУ по модернізації системи пожежної безпеки громад Семенівського району і передбачає подальше удосконалення системи управління, оповіщення та інформаційної складової роботи МПО, створення Центру громадської безпеки на базі села Василівка, забезпечення бойовим одягом та спорядженням як волонтерського пожежного загону, так і пожежної охорони комунальної організації «Василівська МПО».

   У виступах почесних гостей звучали щирі слова вдячності   на адресу учасників проекту за відповідальне ставлення до вирішення питань протипожежної безпеки територій,  здійснення вагомих кроків для створення умов безпечної життєдіяльності населення. Віктор Юрченко вручив Сергію Фірсову та Олександру Шуляченку Грамоти районної ради за вагоме сприяння в організації діяльності пожежно-рятувальних підрозділів місцевої пожежної охорони в Семенівському районі, а Юрію Романюку - за значний особистий внесок у впровадження проекту «Відродження пожежної безпеки територіальних громад Семенівського району як суттєвий фактор їх майбутнього», організацію діяльності пожежно-рятувального підрозділу МПО с. Василівка.

  Кульмінацією заходу стала урочиста мить перерізання стрічки  як символу завершення успішно виконаного проекту, відкриття підрозділу та  початку  його роботи. Це право було надано почесним гостям свята.Тож черговий проект впроваджено. Але наше завдання – не зупинятись,  активно діяти, рухатись  далі у проектній діяльності, яка на сучасному етапі є важливою складовою всебічного розвитку громад.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь