Семенівська районна рада

Зі святом 8 Березня!

Дата: 07.03.2018 09:37
Кількість переглядів: 875

Дорогі жінки!

     Природа  щораз  непередбачувано презентує   прихід весни:  може зігрівати теплом чи   остуджувати морозами і   засипати снігами.

     Але незмінною  в  цих юних  весняних днях є  урочиста трепетність  жіночого свята. І які б політичні баталії не розгортались довкола нього, вони не в змозі   нівелювати всеосяжне поклоніння перед Жінкою,  котра   є   началом      життя, берегинею  всього прекрасного  в нашому  стрімкому і суперечливому бутті,  джерелом   глибокого натхнення і прагнення людства до нових висот.

   Жінка дарує  крила для  романтики і злету  навіть  найсуворішої чоловічої душі. Її  всеосяжна краса, ніжність, мудрість  в усі віки надихали митців на створення безсмертних шедеврів,  проникнутих потужною енергетикою любові.

     У ході історії на жіночу долю завжди випадали нелегкі випробування, але  представниці прекрасної статі  знаходили в собі сили не лише  протистояти перешкодам, а й підтримувати  дорогих серцю людей.   В сучасному світі, де боротьба протиріч загострюється,  жінки невтомно  вибудовують мости злагоди та  взаєморозуміння.  Надзвичайно складні часи переживає сьогодні наша Україна, і саме  на жіночі плечі лягає   найвища доля самопожертви, тривог,  безмежного чекання.

   Тож зі святом вас, дорогі наші  жінки! Нехай   ваша  незборима внутрішня сила і  водночас чарівна слабкість  звучать на одній струні  апофеозом  життя, вершиною, вище якої лише Небо.

     Нехай   всю життєву дорогу вас супроводжують поклоніння, квіти, посмішки, піднесення!

   Міцного здоров’я,  душевної гармонії,  нових досягнень і перемог вам!  Хай родинне тепло,  людська  повага зігрівають  та дають  наснагу  для подолання труднощів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь