Семенівська районна рада

1 липня - День архітектури України

Дата: 01.07.2020 09:35
Кількість переглядів: 691

 

Вітаємо з Днем архітектури рівненських архітекторів! | ОГОШановна громадо!

1 липня в Україні відзначається День архітектури, який був запроваджений відповідним Указом Президента від 17 червня 1995 року. Ця дата є символом вшанування гідної історії розвитку архітектурного мистецтва на території нашої держави, якому притаманні різноманітність стилів та багатство витончених граней. Довгий шлях увібрав в себе кращі вітчизняні та зарубіжні надбання. Впродовж багатьох віків створювалися неповторні шедеври, котрі й донині перехоплюють подих та викликають справжнє захоплення. Особливо яскраво  виражено це в напрямі храмового будівництва, адже не випадково багато фахівців вважають, що архітектура України «освячена дзвонами».

Сучасна архітектура продовжує активно розвиватися в унісон часу, щоб новітні досягнення органічно вписувалися в загальний фон навколишнього середовища.

Архітектор – це творча натура, яка має враховувати не лише зовнішні, а і внутрішні критерії споруди з точки зори поєднання краси, зручності і безпеки. Висока професійність, врахування найтонших нюансів створюють індивідуальний архітектурний почерк незалежно від того, глобальний це проєкт, мала форма чи ландшафтна конструкція…

Тож наші щирі вітання всім, хто має відношення до архітектури з її широким функціоналом та робить наше життя водночас естетичним, практичним, комфортним, хто вкладає душу і авторське начало в кожний задум. Нехай завжди народжуються нові ідеї, які прикрашатимуть світ, а гармонія внутрішніх почуттів виливатиметься в довершеність форм!

Міцного здоров’я, родинного тепла, невичерпної криниці відкриттів, яскравих душевних барв, творчих злетів, вічного натхнення,життєдайного неспокою! Хай рукотворна краса завжди притягує погляди людей, а їх вдячність буде найвищою оцінкою!

Голова районної ради                                                        Віктор Юрченко

Lenagold - Клипарт - Ромашки   


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь