Семенівська районна рада

З Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 30.05.2019 09:09
Кількість переглядів: 611

 

Результат пошуку зображень за запитом "картинки день захисту дітей"

Дорогі діти! Шановна громадо!

   Традиційно перший день літа дарує нам чудове свято – Міжнародний день захисту дітей! 

  У нашій свідомості воно асоціюється з посмішками, цікавими захопленнями, мріями про  майбутнє. Вперше ця дата відзначалась  у 1950 році на підтримку ініціативи Міжнародної демократичної асоціації жінок, адже  увага суспільства до дітей  є одним із визначальних напрямів його розвитку, чіткою зорієнтованістю на перспективу. Дитинство – це неповторний стан душі, коли ще не обтяжене дорослими проблемами життя виграє яскравістю барв та свіжістю відчуттів. Захист тендітного юного світу, створення належних умов для всебічного розвитку дітей, турбота про їх майбутнє - один із найвищих пріоритетів як державної, так і регіональної  політики.

   Звичайно, живемо ми в досить складний та суперечливий час, який   накладає свій відбиток на ще несформовану дитячу психіку, на світогляд дітей. Але попри всі сучасні проблеми, діти  мають сповна відчувати доброту та любов, отримувати позитивні емоції, пізнавати найважливіші духовно-моральні цінності, впевнено формуватися як майбутня зміна  під надійним крилом мудрості та авторитету старших.

   Хай  літо для дітвори пройде в площині незабутніх вражень,  здорового  безпечного відпочинку, нових чудових відкриттів. Дорослим же потрібна виваженість, терпіння, усвідомлення великої відповідальності за долю  дітей.  Громада загалом має  фокусувати неослабну увагу на комплексі питань захисту дитинства, адже впевненість та поступальний розвиток суспільства  перебуває в прямій залежності між сьогоднішнім дитячим щастям і майбутніми надбаннями. Нехай наповнене світлом дитинство  завжди буде оберегом нації!

 

Голова  районної ради                                                                          Віктор ЮрченкоРезультат пошуку зображень за запитом "картинки діти"

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь