Семенівська районна рада

З Днем працівників сільського господарства!

Дата: 13.11.2020 08:49
Кількість переглядів: 1217

З Днем працівників сільського господарства | Апостолівська міська рада

Шановні працівники та ветерани сільського господарства!

Шановна громадо!

15 листопада Україна відзначає День працівників сільського господарства. Українці в усі часи з глибокою шаною ставились до хліборобської праці, зводячи цю повагу до рангу морального багатства нації. Хлібом як символом достатку та затишку споконвіку вітають дорогих гостей, він є священним оберегом життя. 

Впродовж незліченних віків формувалась висока хліборобська свідомість як надміцний сплав працелюбності, наполегливості, високої відповідальності, вміння наперекір негараздам досягати кінцевих результатів, створюючи  велике національне багатство.

Пройшовши за тисячоліття тернистий шлях від найпримітивніших землеробських знарядь до потужної високопродуктивної техніки та новітніх технологій, найдревніше з ремесел перетворилось в сучасну багатопрофільну аграрно-промислову індустрію.

Невтомні лицарі землі, щорік долаючи економічні проблеми та непередбачуваність природи, за штурвалом цілеспрямованості і віри наполегливо працюють для розвитку країни, зростання добробуту людей, підняття міжнародного іміджу держави.

Аграрна галузь є не лише вагомим сегментом національної економіки, а й стратегічною лінією щодо перспективи інтеграції України як рівноправного партнера у європейське та світове співтовариства. І які б виклики не ставило життя, аграрії протиставляють їм мудрість, наполегливість, оптимізм.

На тлі суспільних проблем соціально відповідальні сільгоспвиробники значною мірою тримають на своїх плечах нинішнє село, даючи йому реальний  шанс  на майбутнє.

Зі святом, дорогі працівники сільського господарства! Нехай на шляху ваших планів та задумів буде якомога менше перешкод,  кожен день додає рішучості та сили.

Міцного здоров’я вам, родинної злагоди, душевного піднесення, натхнення! Хай природа щедро дарує свою милість, переливається під блакиттю неба море  золотого колосся, над яким  життя незмінно розгортає вітрила удачі, здобутої в суворих хліборобських буднях!

Голова районної ради                                                                             Віктор Юрченко 

Привітання ректора з Днем працівників сільського господарства! -  Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного                              


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь