Семенівська районна рада

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 14.02.2020 08:48
Кількість переглядів: 798

                                             Результат пошуку зображень за запитом картинки день інтернаціоналіста

Дорогі воїни-інтернаціоналісти! 

 Шановна громадо!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. На сучасній карті світу позначено чимало  точок, де у бойових діях та миротворчих місіях брали участь громадяни України.

Кожне збройне протистояння має свою жорстоку ціну і нещадний біль втрат. Та найпекучішою нашою раною поза межами держави в контексті світової мілітаристської політики минулого століття стала війна в Афганістані, яка розтягнулась на неймовірно довгих десять років.Тисячі днів і ночей: як там - під прицілом в розпечених пісках, серед підступних гір, так і тут, на батьківщині, де щомиті в тривозі  стискалися серця рідних…  

Для тих, хто побував у вирі  чужої  ісламської війни,  Кабул і Герат, Кандагар і Баграм - не просто географічні точки, а безмовний крик душі, пам’ять, яку не стерли десятиліття… І тоді навіть не було жодної думки про те, що через роки збройне протистоянння спалахне на східних рубежах української землі, на захист яких стануть не лише колишні афганці, а вже і їх діти.

Про афганську війну сказаного багато і різного. Правда досить часто хвороблива й гірка.  Але це не вина тих, хто гідно виконував свій військовий і громадянський обов’язок. Афган навіки об’єднав бійців – інтернаціоналістів в єдине велике братство.

Результат пошуку зображень за запитом картинки день інтернаціоналістаДень 15 лютого – не лише данина пам’яті загиблим, перед якими в гіркій жалобі низько схиляємо голови. Водночас це прояв глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, ставши старшим за своїх ровесників на ціле життя.

Тож, шановні воїни-інтернаціоналісти, прийміть найщиріші вітання з нагоди 31-ї річниці виводу військ з Афганістану. Міцного вам здоров’я, щастя, незгасного оптимізму, впевненості, твердої віри, здійснення мрій, гармонії з оточуючим світом. Ви є взірцем стійкості, мужності, відваги, активними членами громадянського суспільства, прикладом честі для молоді, наочним свідченням єдності поколінь.

Хай ніколи в нашому житті не буде зловісних «чорних тюльпанів», а світ міцно засвоює науку жити за законами миру, злагоди, взаєморозуміння!

 

Голова районної ради                                                                                                                     Віктор Юрченко

Результат пошуку зображень за запитом картинки день інтернаціоналістаРезультат пошуку зображень за запитом картинки день інтернаціоналіста


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь