Семенівська районна рада

Миттєвості свята і звитяга буднів.

Дата: 18.11.2017 22:36
Кількість переглядів: 848

     18 листопада  відбулись районні урочистості з нагоди  Дня працівників сільського господарства.

     Щирі слова вітання, які звучали в невимушеній атмосфері від голови районної державної адміністрації Віктора Федоренка, керуючого справами районної ради Юрія Черевика, Семенівського селищного голови Людмили Милашевич, депутата Полтавської обласної ради Володимира Куцовола  є знаком глибокої  шани людям хліборобської долі. Адже  їх  самовіддана наполеглива праця, особливо в наш  складний час, вимірюється не лише виробничими показниками, а й соціальними  параметрами. 

     Тож  з нагоди професійного свята  на  знак визнання заслуг   аграріїв   їм було вручено почесні нагороди.  Серед відзнак і грамоти Семенівської районної ради,  якими  нагороджені: комбайнер СФГ «Дослідне» Ігор Мисюра, тракторист-машиніст ПАФ «Україна» Сергій Сьомак, водій СФГ «Дослідне» Андрій Жила, механізатор токового господарства АФ «Семенівська» Сергій Кулиніч, завідуюча складськими приміщеннями ТОВ «Юнігрей Агро» Надія Мякота, провідний агроном ТОВ «Агріс» Леонід Романюк, виконавчий директор ПП «Сільгоспром» Іван Рева.

     Хвилюючим моментом у ході заходу стало вшанування хвилиною мовчання пам’яті керівників базових підприємста агропромислового комплексу району різних років, які, на жаль, вже пішли за вічну межу.

     Теплі  слова вдячності  прозвучали і на адресу ветеранів  агропрому за їх внесок в соціально-економічний розвиток району.

     Це свято – своєрідне підведення підсумків сільськогосподарського року, хоча за великим рахунком він  ніколи не завершується, а переходить до нового витка одвічного циклу щоденних  турбот про землю-годувальницю. Прикметно, що із агропромисловим комплексом безпосередньо пов’язана діяльність близько 40 відсотків  депутатів районної ради; переважна більшість з них   в ранзі керівників та організаторів  провідних ланок сільськогосподарського виробництва якраз і забезпечують вкрай необхідний для життєдіяльності району  фінансово-економічний та соціальний баланс.

     Тож нехай жодні суспільні негаразди та природні катаклізми не стануть на заваді  новим досягненням і здійсненню планів тих, хто невпинно плекає  найбільше народне багатство – землю та створює наш спільний добробут.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь