Семенівська районна рада

Двадцять другу позачергову сесію завершено.

Дата: 30.03.2018 16:32
Кількість переглядів: 709

 

     30  березня голова районної ради Віктор Юрченко провів пленарне засідання  двадцять другої позачергової  сесії районної ради сьомого скликання, в якому взяв  участь голова районної державної адміністрації Віктор Федоренко.До порядку денного було внесено  14   питань,  які   попередньо  детально обговорювались    на  засіданнях постійних комісій районної ради.

     Вже   втретє поспіль депутати  не прийняли   рішення  з найбільш болючого на цей час питання «Про районний бюджет на 2018 рік». Воно знову стало предметом дискусій,  свої думки і зауваження  висловили депутати Валерій Книш, Сергій Семигреєнко, Світлана Феніч, Юлія Єлагіна, голова постійної комісії з питань  бюджетно- фінансової та інвестиційної політики Юрій Черевик, голова районної ради Віктор Юрченко.  Водночас за рекомендаціями постійних комісій керівники   центральної районної лікарні, центру первинної медико-санітарної допомоги, КП «Семенівський райкомунгосп», що належать до спільної власності  територіальних громад району, звернулися до районної ради з проханням винести на розгляд  сесії питання про затвердження в новій редакції  Статутів   у зв’язку зі зміною їх місцезнаходження.  Депутатами проекти цих рішень були  підтримані,  

     Це один із кроків до  наповнення доходної частини районного бюджету. Є також  надія на позитивне вирішення  питання щодо реверсної дотації у відповідь на  звернення депутатів районної ради до Міністерства фінансів  та народного депутата України Костянтина Іщейкіна. Сподіваємося, що ці  моменти сприятимуть збалансуванню районного бюджету на 2018 рік  та прискоренню його прийняття,  що вкрай необхідно для соціально-економічного розвитку району.

    Затверджено акти приймання-передачі Веселоподільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Степанівсьської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Паніванівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Товстівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Семенівської дитячо-юнацької спортивної школи, внесено зміни до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Семенівського району.

    Депутати затвердили також Програму створення і використання матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та її наслідків і Семенівському районі на 2018-2022 роки,  попереднього заслухавши  інформацію про виконання аналогічної програми за 2013-2017 роки.

     Підсумовуючи сесію,  Віктор Юрченко  подякував депутатам за продуктивну роботу.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь