Семенівська районна рада

Сесійні питання опрацьовано в профільних комісіях

Дата: 05.10.2017 14:53
Кількість переглядів: 869

       Відбулись засідання постійних комісій районної ради, на яких попередньо розглядались питання, винесені на пленарне засідання вісімнадцятої сесії.

     На спільному засіданні постійних комісій з питань економічного розвитку та управління комунальним майном і з гуманітарних питань та соціального захисту населення найбільшу дискусію викликало питання «Про реорганізацію Погребняківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів», яке виноситься на сесійне обговорення повторно.  У школі відсутній  контингент  для наповнення старшої  ланки,  перспектив  на наступні роки також  не вбачається; тож   по факту  вона наразі і є навчальним закладом І-ІІ ступенів, проте    вважається  загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів. Тому  проектом рішення районної ради пропонується   врегулювати цю ситуацію в законодавчому полі.

       Постійна комісія з питань  фінансово-бюджетної  та інвестиційної політики, яка засідала разом з представниками комісії з питань з питань депутатської, оборонно-мобілізаційної, інформаційної діяльності, дотримання законності та військово-патріотичного виховання  обговорила  питання «Про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік», «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів районного бюджету», «Про внесення змін до Програми створення і використання  матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Семенівському районі на 2013-2017 роки» та інші.

     Всі питання порядку денного, як ті, що передбачені розпорядженням голови районної ради «Про скликання вісімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання»від 29 вересня 2017 року, так і  ті,  в яких додатково виникла необхідність  у процесі підготовки  сесії, депутати рекомендували винести на розгляд пленарного засідання, яке відбудеться 10 жовтня. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь