Семенівська районна рада

Бюджет участі в дії.

Дата: 16.02.2018 14:35
Кількість переглядів: 851

     15 лютого делегація Семенівського району на чолі з  головою районної ради  Віктором Юрченком взяла участь у першому регіональному форумі «Бюджет участі Полтавської області: здобутки та нові виклики», який за підтримки Фонду Східна Європа, Фундації українсько-польської співпраці ПАУСІ та Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся в Полтавській обласній раді.

         З вітальним словом до учасників заходу звернулись голова обласної ради Олександр Біленький і президент Фонду Східна Європа Віктор Лях.

       Після підписання сторонами меморандуму про співпрацю голова обласної ради   вручив  переможцям та учасникам бюджету участі 2017 року сертифікати  і пам’ятні подарунки.  Нагадаємо, що у минулому році з 10 поданих від району проектів два: «Проведення 5 ювілейного відкритого обласного інклюзивного фестивалю «Рогозів кут» c. Наріжжя» (автор Любов Грек), "WI-FI-АЛЬТАНКА - районній громаді" (автор Анатолій Литвиненко) стали переможцями.

         Відбулась також практична частина форуму у форматі Світового кафе, під час якої було проаналізовано досвід  попереднього бюджету участі та окреслено плани на майбутнє. Перед слухачами виступили модератори формату: менеджер проекту «Громадський бюджет» Фундації ПАУСІ Леонід Донос, член правління Полтавського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної ГО «Студентська республіка» Роман Широких, експерт з регіонального розвитку Полтавського ЦРМС Вадим Штефан, експерт з просторового планування та управління ресурсами Полтавського ЦРМС Олександр Панков, які порушили  ключові в контексті бюджету участі питання щодо інформаційно-промоційної кампанії, порядку підготовки. подання, розгляду проектів, визначення переможців та  реалізації  проектних напрямів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь