Семенівська районна рада

Виїзне засідання  Координаційної  ради: перспективи розвитку туристичної  індустрії

Дата: 06.09.2018 14:07
Кількість переглядів: 646

           5 вересня під головуванням заступника голови районної ради Володимира Сербина відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування.

         Базою для проведення заходу стала Горошинська сільська рада. Вибір цього мальовничого місця  не випадковий, оскільки було продовжено розпочату на попередньому засіданні Координаційної ради  тему участі сільських рад району  в обласному конкурсі розвитку територіальних громад у 2018 році щодо створення  туристичного маршруту та розвитку відповідної інфраструктури. Такий масштабний проект має стати результатом  співробітництва територіальних громад, а залучення  за умови його перемоги в конкурсі проектних інвестицій  буде стартапом для цивілізованого туризму на теренах нашого краю.

           Перед присутніми  виступила керівник районного ресурсного центру громад  Світлана Феденко, яка узгодила необхідні організаційні питання, а кульмінаційним моментом стало підписання протоколу про наміри спільної реалізації проекту. Отже. тепер з оптимізмом   чекатимемо результатів обласного конкурсу, які будуть відомі в жовтні-листопаді.

           Керуючий справами Юрій Черевик інформував очільників громад щодо відповіді обласного галузевого департамету на звернення депутатів районної ради про проведення у  2018 році  ямкового, поточного середнього ремонтів доріг місцевого значення на території Семенівського району.

          Також  він звернув особливу увагу на дотримання ст.3 Закону України «Про запобігання корупції» депутатами місцевих рад. Адже  в районі маємо  прикрі випадки судового розгляду щодо депутатів за несвоєчасне подання електронних декларацій.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь